خدمات و محصولات

بلوبری

 
 

بلوبری درختچه­اي چند ساله با ارتفاع 60 سانتیمتر تا ۲ متر است که داراي واریته های متعدد است. دارای گلهایی به رنگ‌های سفید، صورتی و قرمز می‌باشد و طول میوه ها 5-16 میلیمتر بوده  در ابتدا سبز رنگ و سپس قرمز مایل به بنفش می‌شوند و به هنگام رسیدن، بنفش تیره می‌گردند. بلوبری دارای  ریشه های  کوچک و افشان می‌باشد. خاک‌های سنگین و تهویه ضعیف برای رشد این گیاه مناسب نمی‌باشند، و در pH اسیدی رشد می‌کند و به pH  قلیایی حساس است . به دليل خواص بسيار جالب خوراكي و دارويي، اين گياه در سالهاي اخير مورد توجه جهاني قرار گرفته است به طوري كه توليد سالانه آن در امريكا بيش از 300000 تن، در كانادا 180000 تن، لهستان 15000 تن و توليد جهاني آن سالانه بيش از 600000 تن است. كشت آن در ايران به صورت بسيار محدود آغاز شده است و ميوه آن به شكل وارداتي نيز در بازار وجود دارد.

تنوع واریته ها

واریته های مختلفی از بلوبری وجود دارد که ۱۲ واریته آن در حال حاضر از بهترین ارقام تجاری جهان انتخاب و توسط شرکت سلول فناور دارو تولید شده است. واریته ها در سه گروه قابل دسته بندی هستند. گروه اول: ارقام بدون نیاز سرمایی و یا با نیاز سرمایی اندک که برای کاشت گلخانه ای مناسب هستند. گروه دوم نیاز سرمایی متوسط (۵۰۰ تا ۷۰۰ ساعت) دارند که برای کاشت در مناطق معتدله مثل استانهای شمالی مناسب هستند. گروه سوم نیاز سرمایی بالا دارند (بیش از ۸۰۰ ساعت) و برای کاشت در مناطق سردسیر مناسب هستند

خواص غذايي

هر 100 گرم ميوه آن داراي 57 كيلوكالري انرژي، كربوهيدرات 14، قندها 5/9، فيبر 4/2، چربي 33/0، پروتئين 74/0 گرم است. هر 100 گرم ميوه داراي مقادير زير از ويتامينها است:

Vitamin A 54 IU, Thiamine (B1) 0.037 mg, Riboflavin (B2) 0.041 mg, Niacin (B3) 0.418 mg, Pantothenic acid (B5) 0.124 mg, Vitamin B6, Folate (B9) 6 μg, Vitamin C 9.7 mg, Vitamin E 0.57 mg, Vitamin K 19.3 μg

اين گياه از نظر مواد معدني نيز بسيار غني است به طوريكه مي­توان گفت يكي از غني ترين منابع مواد معدني و ويتامينها به شمار مي رود و به همين دليل ميوه آن در سالهاي اخير به صورت تازه، خشك شده، ژله، آب ميوه و همچنين در تهيه انواع كيك و غذاها و دسرهاي ميوه­اي كاربرد پيدا كرده­است.

خواص درمانی

ميوه بلوبری‌ها غنی از آنتی‌اکسیدان و ويتامين است و به همین دليل روند پیری سلولي را به تعویق می‌اندازد و از بروز سرطان جلوگيري مي كند. عصاره این گیاه در تنظیم کلسترول و فشارخون موثر بوده و در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی، بهبود عفونت‌های دستگاه ادراری، حفظ عملکرد مغز و بهبود حافظه نقش دارد. آنتوسیانین‌های موجود در بلوبری اثرات ضد دیابتی داشته و به کاهش آسیب‌های عضلانی ناشی از تمرینات شدید ورزشی کمک می‌کند. برگها نيز غني از فلاونوئيدها و تركيبات آنتي اكسيدان است و در طب سنتي كشورهاي مختلف به عنوان داروي گياهي مورد استفاده قرار مي گيرد.

ارزش و ویژگیهای كشت

فاصله کشت ۱ الی ۲ متر, میزان برداشت ۲ الی ۴ کیلو میوه در هر بوته , pH خاک ۵¤۴ تا ۵¤۵, تحمل دمایی ۱۸- الی ۳۵, دمای بهینه رشد ۱۴ الی ۲۸ , خزان شونده در زمستان , خاک باید سبک و دارای تهویه خوب باشد، ترکیب پیشنهادی بستر ۳۵ درصد پیت ماس دانه درشت رنگ روشن، ۳۵ درصد کوکوپیت سایز متوسط یا درشت و ۳۰ درصد پرلیت، برای اسیدی کردن خاک ، تغذیه و کود دهی مشاوره داده خواهد شد. نکته مهم این است بلوبری به شدت به کمبود تهویه ریشه و شوری آب و خاک حساس است و EC آب آبیاری هرگز نباید بیش از ۱۰۰۰ باشد حتی هنگام افزودن کود و مواد مغذی. بنابر این داشتن آب شیرین و یا استفاده از دستگاه آب شیرین کن الزامی است. در گلخانه ها EC آب را با دستگاه زیر ۱۰۰ تنظیم می کنند تا امکان افزودن مواد مغذی وجود داشته باشذ. واریته های موجود: Emerald, Jewel, Sunshine, Biloxi, Misty, Late Blue, Spartan, Duck, Oneal, Colibri, Legacy

رزبری

 
 

رزبری گیاهی دارای بیش از 200 واریته تجاری می­باشد که طعم وعطر میوه دلپذیر آن در ارقام تجاری مورد توجه است . رزبری گیاهی چند ساله است. همه ارقام آن ريشه­هاي دايمي دارند اما در برخي ارقام بخش هوايي دايمي نيست و هرساله تجديد مي­شود.  شاخه‌های رزبری سبز رنگ بوده و معمولا بصورت عمودی رشد می­کنند. ریشه‌های این گیاه  سطحی  بوده و تا عمق 25 سانتیمتری زمین رشد میکند. میوه رزبری در رنگ‌های زرد، قرمز، سیاه و بنفش یافت می‌شود. رزبری‌ها به طور کلی از لحاظ باردهی به  دو دسته  تقسیم می‌شوند. برخی از واریته ها بدون نیاز سرمایی هستند و سال اول کاشت باردهی دارند و برخی دیگر به دلیل داشتن نیاز سرمایی از سال دوم به بعد باردهی دارند. این گیاه قادر است در گلخانه و فضای باز، کشت شود. خاک‌های سنگین برای رشد این گیاه مناسب نبوده و pH خاک باید اسیدی باشد. ميزان توليد ساليانه جهاني آن 800000 تن است كه روسيه با 165000 و امريكا با 138000 تن در سال بيشترين توليد جهاني را دارند. توليد محدود آن در ايران نيز آغاز شده است.

ارزش غذايي

هر 100 گرم ميوه آن 53 كيلو كالري انرژي دارد و محتوي 12 گرم كربوهيدرات، 42/4 قند، 5/6 فيبر خوراكي، 65/0 چربي و 2/1 گرم پروتئين است. علاوه بر اين در هر 100 گرم ميوه آن محتوي انواع ويتامينهاي زير است:

Thiamine (B1) 0.032 mg, Riboflavin (B2) 0.038 mg, Niacin (B3) 0.598 mg, Pantothenic acid (B5) 0.329 mg, Vitamin B6 0.055 mg, Folate (B9) 21 μg, Choline 12.3 mg, Vitamin C 26.2 mg, Vitamin K 7.8 μg

علاوه بر ويتامينها ميوه رز بري يك منبع بسيار غني از انواع مواد معدني مفيد و مورد نياز است. ميوه رزبري به صورت تازه به عنوان ميوه و همچنين در تهيه ژله و انواع كيك و دسر مورد استفاده قرار مي­گيرد. علاوه بر اين از رزبری برای تولید پوره، مربا، آب ‌میوه و خشکبار استفاده شده و از برگ آن نيز به شکل دمنوش و چاي استفاده می‌شود.

خواص درمانی

تمامی بخش‌های این گیاه از قیبل برگ و میوه، منبع قابل توجهي از تركيبات فنلي شامل آنتوسيانين‌ها، فلاونول‌ها، اسيد كلروژنيك، فلاونوئيدها، تانن‌ها و پروسيانيدين‌ها و انواع مختلفي از ويتامين­ها است كه فعاليت بيولوژيكي بالايي دارند و بدن را در برابر بيماري‌هاي قلبي عروقي، سرطان، التهاب‌ها، چاقي و ديگر بيماري‌هاي مزمن، حفاظت مي‌كنند. در طب سنتي نیز به عنوان يك ضد التهاب قوي مورد استفاده قرار می‌گیرد. عصاره‌ی این گیاه از رشد سلول‌هاي سرطاني روده بزرگ جلوگيري کرده و چربي خون را كاهش مي دهد.

ارزش و ویژگیهای كشت

فاصله کشت ۲ الی ۳ متر ردیفها و ۱ الی ۲ متر پایه ها, برای استقرا گیاه نیاز به احداث داربست است. رزبری برای مناطق کوهستانی و سردسیر ایده آل است و در مناطق گرمتر باید با نصب شید (سایه بان باغبانی) از آسیب به گیاه و میوه ها جلوگیری کرد. میزان برداشت ۲ الی ۴ کیلو میوه در هر پایه , pH خاک اسیدی, تحمل دمایی ۲۴- الی ۳۵, دمای بهینه رشد ۱۴ الی ۳۲ , خزان شونده در زمستان , خاک باید سبک و دارای تهویه خوب باشد، ترکیب پیشنهادی بستر: ۲۰ درصد خاک برگ، ۲۰ درصد کود دامی پوسیده ، ۲۰ درصد ماسه و ۴۰ درصد خاک زراعی. برای تغذیه و کود دهی مشاوره داده خواهد شد. واریته های موجود: Encore, Fall Gold, Heritage, Kiwi Gold, Meeker, Polana, Rosanna, Saanich, Summit, Tulameen, Jewel

گوجی بری

 
 

گوجی بری بومي آسيا به ویژه تبت چین است ودر حدود 2000 سال است که در چین کاشته می‌شوند و با نام الماس سرخ نيز شناخته می‌شود. ارتفاع درختچه گوجی‌بری حدود ۳ متر می‌باشد. میوه‌های آن کوچک و در حد ۲ سانتی‌متر و به رنگ‌های قرمز تیره تا نارنجی و به شکل کشیده است. طعم این میوه‌ از نسبتا تلخ تا شیرین متغیر است. justify;">خواص تغذيه­اي

سرشاخه­ها و برگهاي آن استفاده غذايي دارد و به عنوان سبزي، چاي و دمنوش، طعم دهنده نوشيدني­ها و غذاها مصرف مي­شود. از دانه­هاي آن روغن شفافي به دست مي آيد كه بسيار گرانقيمت و ارزشمند است و استفاده دارويي دارد. ميوه آن با ارزش غذايي فوق العاده، سرشار از ويتامين­ها و آنتي اكسيدان­ها است و به عنوان غذاي سلامتي  Health food به صورت تازه، فريز شده و خشك شده مورد مصرف قرار مي­گيرد.

 خواص درمانی

تمام بخش‌های گیاه گوجی­ بری از جمله برگ، ربشه، پوست درخت و میوه آن خاصیت درمانی دارد. میوه خشک گوجی‌بری حاوی کربوهیدرات، چربی، فیبر‌های خوراکی، قند و پروتئین است. مجموعه‌ای از مواد معدنی و ویتامین‌ها و اسیدهای چرب مثل سدیم، پتاسیم، کلسیم، آهن، روی، سلنیوم، ویتامین C ، کاروتن، تیامین، ریبوفلاوین، لوتئین، لیکوپن، پلی‌ساکاریدها، بتائین و پپتدوگلیسین‌ها در آن یافت می‌شود. از این گیاه در طب سنتی در درمان بیماری‌های کبدی، ناباروری، درد‌های شکمی، سرفه‌های خشک، رخوت و سردرد استفاده می‌شود. در گذشته از گوجی‌بری به‌عنوان معجون افزایش طول عمر استفاده می‌شد. در حال حاضر نیز از این گیاه به منظور تقویت عملکرد جنسی و باروری، محرک لاغری ، ضد پیری، سم‌زدایی کبد، تقویت بینایی و گردش خون، ثبات قند خون، شاداب سازی پوست و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن استفاده می‌شود.

ویژگیهای کاشت

فاصله کاشت ردیفها ۳ الی ۴ متر و پایه ها در هر ردیف ۲ الی ۳ متر، زمان گلدهی اردیبهشت تا اواخر خرداد، میزان برداشت ۳ الی ۵ کیلو در پایه، pH خاک قلیایی ۷ الی ۸.۵ (دقت شود در خاکهای اسیدی احتمال ریزش گل وجود دارد)، تحمل دمایی ۲۸- الی ۴۲ درجه سانتی گراد، مناسب مناطق با رطوبت کم (در مناطق مرطوب احتمال گرده افشانی کم است)، ترکیب پیشنهادی خاک: کود دامی ۲۰ درصد، خاکبرگ ۲۰ درصد و خاک زراعی ۶۰ درصد

پشن فروت

 
 

پشن فروت با نام علمی Passiflora caerulea گونه‌ای از گیاهان گلدار است که بیشتر در نواحی استوایی آمریکا و آفریقا رشد می‌کند. این گیاه رشدی سریع و ساقه‌های بلند بالارونده دارد . گل‌های آن درشت و به شکل ساعت است، رنگ گل‌ها قرمز، ارغوانی، آبی و بنفش است. ساقه آن، چون به درختان مجاور می‌پیچد و بالا می‌رود. از این رو آن را پیچ ساعتی نیز می‌نامند. میوه‌اش سبز، زرد و ارغوانی رنگ است. این گیاه حاوی فلاونوئید و آلکالوئید‌های گروه هارمالا Harmala واسیدسیانیدریک است و در میوهٔ آن اسید سیتریک و نیز دارای پرولین، مالتول و اتل مالتول است. قسمت مورد استفاده: برگ ، میوه و گل‌های آن استفاده دارویی دارد.

خواص دارویی این گیاه به طور خلاصه عبارتند از:

آرامش بخش و در درمان بی خوابی مفید است.

کاهش دهنده میزان کلسترول است.

یکی از خواص گل ساعتی آرام کردن کودکانی بی‌قرار است که فعالیتی زیاد دارند، همچنین برای کودکان بیش فعال نیزمفید خواهد بود. از خواص دم کرده گل ساعتی، کاهش گر گرفتگی و مشکلات و عوارض دوران یائسگی است.

تسکین سرگیجه، ضعف اعصاب و از بین بردن افسردگی از دیگر خواص دم کرده گل ساعتی است.

مصرف گل ساعتی مانع بروز بیماری‌های قلبی و سرطان می‌شود.

ترکیبات موجود در این گیاه، آلرژی و التهاب را کاهش می‌دهد و در کاهش دادن علائم آسم نیز موثر است.

دانه‌های این گیاه، منبع مهم فیبر به شمار رفته و برای برطرف کردن یبوست مفید است.

شرایط رشد:

این گیاه دوستدار آب و هوای نیمه گرمسیری و عاری از یخبندان است. ممکن است مقداری از برگ‌های گیاه و ساقه‌های رونده در زمستان‌های سرد خسارت ببیند اما اغلب ریشه‌ها بعد از بین رفتن سیستم انتهایی (نوک) آنها، دوباره جوانه زده و رشد می کند، پشن فروت نمی تواند در گرمای شدید تابستان رشد کند.

ساقه‌های رونده پشن فروت با رشد خود محیط‌های سر پوشیده و دالان‌هایی زیبا می‌سازند، اما برای این کار نیاز به داربست دارند.

پشن فروت دارای ساقه‌های محکم رونده ای است که به وسیله پیچک‌ها تقریبا به هر نگهدارنده‌ای می‌چسبد اما هر سال باید آن‌ها را با داربست‌های قوی هدایت و نگهداری کرد. در ایران کاشت آن در مناطقی که فاقد یخبندان شدید زمستانه است، امکان پذیر است

بلک بری

 
۲۲
 

جای تعجب نیست که هرروز باغدارهای بیشتری خواهان کاشت بلک بری هستند، چرا که آسان رشد می‌کند و میوه آن خوش‌مزه و مقوی است. بلک بری‌های تجاری شیرین‌تر و بزرگ‌تر از ارقام وحشی هستند. میوه‌های آن به صورت تازه، در مربا، انواع کیک، تارت یا مافین و به صورت سس استفاده می‌شود. میوه بلک بری علاوه بر طعم خوب و کاربرد فراوان، مزایای فراوانی برای سلامتی دارد. این میوه سرشار است از ویتامین C که به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند و یک آنتی‌اکسیدان قوی است. همچنین بلک بری غنی از فیبر است که به کاهش کلسترول و کاهش وزن کمک می‌کند و منبع خوبی است از ویتامین K و منگنز.

تنوع واریته ها

واریته های مختلفی از بلکبری وجود دارد که ۵ واریته آن در حال حاضر از بهترین ارقام تجاری جهان انتخاب و توسط شرکت سلول فناور دارو تولید شده است. واریته ها به دو گروه قابل دسته بندی هستند. گروه اول: ارقام بدون نیاز سرمایی و یا با نیاز سرمایی اندک که برای کاشت گلخانه ای مناسب هستند و در فضای باز هم سال اول باردهی دارند. گروه دوم ارقام با نیاز سرمایی که برای کاشت در مناطق معتدله مثل استانهای شمالی و سردسیر مناسب هستند. و از سال دوم باردهی دارند

خواص غذايي

هر ۱۰۰ گرم بلک بری حاوی ۲۹ میلی‌گرم کلسیم، ۰.۶۲ میلی‌گرم آهن، ۲۰ میلی‌گرم منیزیم، ۲۲ میلی‌گرم فسفر، ۱۶۲ میلی‌گرم پتاسیم، ۱ میلی‌گرم سدیم و ۰.۵۳ میلی‌گرم روی است. اين گياه از نظر مواد معدني نيز بسيار غني است به طوريكه مي­توان گفت يكي از غني ترين منابع مواد معدني و ويتامينها به شمار مي رود و به همين دليل ميوه آن در سالهاي اخير به صورت تازه، خشك شده، ژله، آب ميوه و همچنين در تهيه انواع كيك و غذاها و دسرهاي ميوه­اي كاربرد پيدا كرده­است.

خواص درمانی

بلک بری رادیکال‌های آزاد را که باعث آسیب به سلول‌ها و منجر به سرطان می‌شوند، از بین می‌برد. همچنین این میوه سیستم ایمنی را تقویت می‌کند که خود باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان می‌شود. بلک بری همچنین در کاهش احتمال ابتلا به سرطان‌های مری، دهانه رحم و پستان بسیار موثر است. برگ‌ها و ریشه‌های این گیاه مدت‌هاست یک درمان خانگی و سنتی برای آنمی، اسهال و اسهال خونی است و قاعدگی را منظم می‌کند. میوه و آب‌‌ میوه آن درد گلو، زخم دهان و عفونت لثه بهبود می‌بخشد و کلسترول خون و وزن را کاهش می‌دهد. از عرق برگ‌های آن به عنوان شوینده در درمان عفونت دهان و گلو و دهان‌شویه می‌توان استفاده کرد.

ارزش و ویژگیهای كشت

فاصله کشت در ردیفها ۲ الی ۳ متر و پایه ها ۱ الی ۲ متر, میزان برداشت ۲ الی ۴ کیلو میوه در هر بوته , pH خاک اسیدی تا خنثی, تحمل دمایی ۲۰- الی ۳۸, دمای بهینه رشد ۱۴ الی ۳۲ , خزان شونده در زمستان , خاک باید سبک و دارای تهویه خوب باشد، ترکیب پیشنهادی خاک: ۲۰ درصد خاکبرگ، ۲۰ درصد کود دامی کاملا پوسیده و ۶۰ درصد خاک زراعی. تغذیه و کود دهی مشاوره داده خواهد شد. واریته های موجود: Chester, Arapaho, Reuben, Triple Crown, Tupi

لوگان بری

 
 

شرکت سلول فناور دارو چگونه محصولات را ارائه می کند؟

۱

تماس با مشتری

مشتریان محترم می توانند از طریق تماس تلفنی با شرکت تماس گرفته و اطلاعات اولیه محصول درخواستی خود را دریافت کنند.
۲

ارسال اطلاعات

پس از تماس مشتری در صورت تمایل، اطلاعات تکمیلی و کاتالوگ های محصولات درخواستی برای ایشان ارسال می گردد.
۳

عقد قرارداد

پس از اعلام آمادگی مشتری محترم جهت خرید، قرارداد پیش خرید و یا فاکتور خرید نقدی تنظیم و محصول درخواستی بسته بندی و آماده ارسال خواهد شد.
۴

ارسال

برحسب توافق با مشتری محترم و درخواست ایشان، محصول خریداری شده به صورت حضوری تحویل و یا برای ایشان ارسال خواهد شد.

شبکه های اجتماعی ما

ای